Dialyysipilarit


PriMax-D Dialyysipilari täyttää kaikki dialyysihoitopaikan tarpeet. Pilari voidaan toteuttaa joustavasti tilaajan toiveiden mukaisesti. Siihen voidaan liittää kaikki sähkö-, heikkovirta-, kaasu-, konsentraatti-, dialyysivesi- ja viemärijärjestelmät.

PriMax-D pilari pystytään sulauttamaan hyvin ympäristöönsä kokonsa ja lukuisten värivaihtoehtojen ansiosta. Kotimaisen valmistuksen ansiosta pilari voidaan toteuttaa helposti tilaajan yksilöllisten toivomusten perusteella.

Sähköliitännät

Sähkö-ja heikkovirtarasia esennetaan pilarin sivukanaviin. Sinne tulevat myös tarvittavat ylivirta-sekä vikavirtasuojat.

Materiaalit ja värit

Pilarin keskiosa on teräspeltiä ja sivukanavat alumiiniprofiilia. Vakiovärinä on RAL 9010. Myös muut RAL järjestelmän värit ovat mahdollisia.

Kaasuliittimet

Pilarin keskiosaan voidaan asentaa tarvittavat kaasunottoventtiilit.

Varustekiskot

Kiskoja voidaan asentaa eri tarpeiden mukaan joko pystysuuntaan tai vaakasuuntaa ja kiinnittää niihin esim. lukuvalaisin, näyttö tai hoitolaitteita.

Dialyysivesiliitännät

Erilaisia vesijärjestelmiä varten voidaan kokoonpanovaiheessa tehdä muutoksia. Vesijärjestelmien toimittajien putkistot voidaan asentaa tehtaalla valmiiksi.

Dialyysiveden poisto

Pilarin keskellä, edessä, on dialyysiveden poistoallas ruostumattomasta teräksestä. Altaaseen saadaan tarvittava määrä pitimiä poistoletkuille. Allasalue voidaan tarvittaessa sulkea sarana- tai liukukannella.

Viemäri

Tarvittava hajulukko ei sisälly toimitukseen.

 

Referenssit: 

Seinäjoen Y-sairaala

HUS, Jorvin sairaa

Tarton Yliopistollinen sairaala

Vaasan Keskussairaala